Close

Geniet de hele zomer!

29 mei is de start van het seizoen 2021. Net als in 2020 is de Bergse Akker ivm Covid-19 vooralsnog alleen open voor leden. 

Klik hier voor het corona protocol 2021 van de Bergse Akker

Wil je graag lid worden? Hieronder staat alle informatie over lidmaatschap en hoe je lid kunt worden.
Ouders betalen alleen voor de kinderen. Een lidmaatschap per kind voor de periode van een jaar kost €10 (per kind voor de eerste twee kinderen). Vanaf het derde kind betaal je €7 per kind per jaar. Per lid (kind tot 14 jaar) mag er 1 introducee mee (ook een kind tot 14 jaar). In verband met de corona maatregelen mag er helaas geen introducee ouder dan 14 jaar mee en ook niet de ouder(s) van een eventuele introducee.

Kinderen jonger dan 1 jaar op de startdatum van het seizoen hoeven geen bijdrage te betalen. Lid worden kan tot 14 jaar. 

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor de periode van een jaar, tenzij de ouders van de kinderen het voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk opzeggen. Het lidmaatschap stopt automatisch op het moment dat het kind 14 jaar wordt.

De Bergse Akker kan alleen bestaan door een actieve bijdrage van haar leden. Dus we rekenen op jouw inzet oa. bij het mee draaien van de stranddiensten. Dit houdt in dat we van onze leden vragen om zich minimaal in te schrijven voor 2 stranddiensten per jaar. Zie verder ‘Huisregels-inzet ouders‘.

Ouders, Opa’s, Oma’s en andere begeleiders hebben gratis toegang.

Wilt u weten hoe wij uw persoonsgegevens verwerken lees dan onze privacyverklaring

Mail en word lid