Close

Kom jij ons helpen op de klusdagen of met het draaien van een stranddienst van “De Bergse Akker”?

Organisatie:
Vind je het leuk om samen met een gezellige groep mensen mee te helpen en te denken over ledenwerving en administratie, onderhoud, organiseren activiteiten, communicatie etc dan zijn we op zoek naar jou. 

Klusdagen:
We organiseren jaarlijkse klusdagen om de Bergse Akker weer zomerproof te maken. Ook gedurende het seizoen zullen er een aantal dagen zijn waarop we met elkaar gaan klussen om de Bergse Akker te onderhouden. Kijk bij nieuws voor de data.


Stranddiensten:
Op zonnige dagen is de Bergse Akker geopend! De bedoeling is dat er op zonnige dagen altijd iemand bij de ingang zit die de toegangscontrole doet, eventuele strandkuilen egaliseert en aan het einde van de dag het strand even na loopt en zorgt dat de vlonders schoon zijn. 

Wij denken dat het een gezellige taak is voor mensen die het leuk vinden om onder de mensen te zijn en graag op deze manier een bijdrage willen leveren aan het levend houden van deze unieke plek in het dorp.

Heb je interesse in 1 van deze taken stuur dan een mailtje aan info@debergseakker.nl en we nemen graag contact met op en vertellen je meer.